eemmaholms

Alla inlägg den 12 mars 2012

Av emma holm - 12 mars 2012 19:19

Har verkligen haft fullt upp idag. Gick från skolan tre men sen skulle jag och hila köpa sån glass men det slutade med att vi efter en halvtimme köpte kebab... Smarta, right? Så tjugo i fyra var jag hemma och åt snabbt min kebab sen bar det iväg till hundrastgården för att möta Angelica och samson. Så samson & nikki lekte där lite innan Angelica lämnade honom hos oss. Sen har jag bara chillat någon timme innan jag & pappa stack till mammas jobb. Skulle köpa frukt & så till fysikprovet på onsdag. Imorgon ska farmors bror begravas så bilen vart full med blommor så jag tog med samson och gick istället hem med honom. Orkade inte sitta i mammas knä.

Och nu har jag precis duschat och sitter här. Tänkte sätta på lite big bang theory nu. Puss!

FÖRRESTEN KATTA, om du nu läser detta, så orkar jag inte lägga in bilderna idag. Är jättetrött, men gör det i alla fall innan torsdag. Lovar det!

världens sötaste & snällaste hund.

 

Av emma holm - 12 mars 2012 06:46

Vaknade för ungefär en halvtimme sen och nu plattar jag håret. Vaknade så tidigt fast vi börjar halv nio för jag ska hinna se big brother. Missade det igår...

Förresten så hann jag inte blogga mer igår ju. Såg klart den sista Star Wars filmen. Rekommenderar verkligen dom filmerna! Jag har alltid gått runt och sagt att dom är skit men efter att ha sett dom så är dom bland mina top 5 filmer, lätt! Trodde den skulle vara helt allvarlig hela tiden men den var jätte rolig. Man skrattade nästan hela tiden.

Efter att star wars va slut så fixade min cykel. Har ju användt den på två år och nu på onsdag måste jag börja cykla. Så vi kom fram till att såklart var bakdäcket sönder, så idag måste vi köpa ett nytt däck. Eller vad det heter.

Nej, skit nu måste jag snabba mig.

Puss!

Vilket språk vill du ha?

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16 17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27
28
29 30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards